Mi-am scos omul la plimbare in piața românească să vedem ce găsim bun de mâncare.
O tanti cu un ciobănesc ne dădea zacuscă,
alta cu un Chihuaha se dădea șmecheră că are un ketchup iute. 

Mai apare și un tip cu un pitbull care declară sus și tare că orice mâncare e mai bună dacă pui tabasco.
Hai zău, mai bine sugi dintr-un jalapeno murat.
Oamenii sunt nebuni!

Mi-am luat bipedul și l-am pus să amestece ingrediente fresh și exotice într-un ceaun tradițional.
Best of both worlds, știi ce zic? Mai ceva ca Hannah Montana.

Rezultatul? Un sos picant ce te trimite direct să urli la lună.
Mănânci de îți bați oamenii, se bat turcii la gura ta!
Pentru că nu e doar iute, are și un gust, nenică!

Omul meu a băgat sos pe aripioare, în mâncare și pe răcituri și a zis
"Bobi, așa ceva nu se poate, trebuie să guste și alții!".

Uite așa am scos un sos cu pedigree de producție locală, premium,
echilibrat între aromă și picanterie.